Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Kolu aşağı gerçek itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Kısım strüktürsında kullanılır. Muhatara takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat az çok işlevsel ve falsosuz olmalıdır.

Yangın ve ivedi keyfiyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da tabir edilen bu kol temelı modellerde normal kapı koluna emsal. 

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik çıkmak, projenize şayeste boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı elde etmek midein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Ayrıca, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da makul standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın bapsı kilidi takılırken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli ilke ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı Yangın Çıkış KapısıYangın Merdiveni Kapısı koluna dokunulduğu an kilidin zifosa düşmesidir.

FEZA Tip Odası Yangın Bapsı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı gün otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı kabil.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve yaradılıştanında hiçbir kanatıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı engel ve en az 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı yakın itilerek kapının kolay açılmasını sağlayan Panik Kol yapısında kullanılır. Tehlike çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu işlevsel ve mükemmel olmalıdır.

Yangın gibi acil durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini mideeriye hapseder.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde Yangın Kapısı sipariş verebilirsiniz.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının spontane kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının pıtrakı iyiceya kapanmasını sağlamlamaktır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleeğlenceli bu tür bapların en büyük üstünlükı yaman sızdırmaması ve belli derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Report this wiki page